High five to twenty-five

Aantal gasten

550+

Datum

juni 2024

Locatie

Eigen locatie

25 jaar

PVH Logistics

PVH Logistics is sinds 1999 gevestigd in Venlo en dat gaf alle reden om dit jaar extra uit te pakken tijdens de zomerborrel! Met high five to twenty-five, vierden we samen met ruim 550 werknemers van PVH Logistics de afgelopen 25 jaar. Door alle vreugde, gezelligheid en lekkere hapjes en drankjes was deze zomerborrel er eentje voor in de boeken.

Al jaren de vertrouwde partner voor de jaarlijkse evenementen. Van de zomerborrel tot aan het sinterklaasfeest en de kerstborrel

Feest op eigen locatie

Het parkeerterrein van PVH werd in een paar uur tijd veranderd in een heus festivalterrein.Via de rode loper en welkomstboog werden de gasten verwelkomd door onze gastvrouwen.

Bij evenementen op eigen locatie kijken we altijd welke faciliteiten al aanwezig zijn en vullen deze vervolgens aan. We bouwen binnen een paar uur op en na het evenement zijn we ook weer binnen een paar uur weg. Hierdoor kan het op elke gewenste locatie op jouw bedrijventerrein. Of dit nu de parkeerplaats of de kantine is. Daarnaast wordt het opkomstpercentage ook verhoogd als events op eigen locatie worden georganiseerd. De medewerkers zijn dan namelijk meestal al aanwezig op het terrein.

 

Een event met

Voor ieder wat wils

Wat wij het belangrijkste vinden van een evenement is dat iedereen het leuk vindt. We kijken altijd naar de doelgroep van een event. Waar is behoefte aan?

Bij PVH hebben we te maken met meerdere nationaliteiten. Hier passen we ons entertainment op aan. De muziekbingo en het interview van de razende reporters waren daarom bijvoorbeeld in het Engels. De een wil dansen, de ander gaat liever rustig zitten en een praatje maken met collega’s. Dit zijn allemaal dingen waar we rekening mee houden, er is echt voor ieder wat wils. Met een ruime keuze in lekker eten en drinken en laagdrempelig entertainment, heeft iedereen het naar zijn zin.

Een interview met

De razende reporters

De razende reporters hebben tijdens het evenement interviews gehouden met werknemers. Niet alleen leuk, maar ook waardevol voor PVH. De reporters gingen in gesprek met de gasten van het evenement en stelden verschillende vragen, zoals: “wat vind je het leukst aan je werk bij PVH?” en “wie is je favoriete collega?”.

Wil jij ook een bedrijfsfestival bij jou op locatie?