Open dag

Open de deuren van jouw bedrijf tijdens een open dag

Een dag om je bedrijf van zijn beste kant te laten zien. Open je deuren en verwelkom klanten, relaties, familie, vrienden, kennissen, buurtbewoners en alle andere genodigden die je kunt bedenken. Het is dé manier om te laten zien wat je doet en wat de plannen voor de toekomst zijn.

Een onvergetelijke ervaring

Zo’n open dag is niet zomaar een event. Je wil je gasten een onvergetelijke ervaring geven. Een beleving waar ze nog lang aan terug denken.
Wij regelen je open dag van begin tot eind, maar komen ook met ideeën waar je niet van had durven dromen. Geen enkel evenement is bij ons een standaard draaiboek. Alles is maatwerk en sluit aan bij je bedrijf.

Ook op eigen locatie is alles mogelijk

Unieke elementen

Een open dag is per definitie een evenement dat plaatsvindt op je eigen locatie. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfslocatie getransformeerd wordt tot een geschikte evenementenlocatie. Met unieke elementen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke open dag wordt. Hierbij nemen we je ondernemersverhaal als uitgangspunt, want het gaat uiteindelijk om jou en je bedrijf.

Hoe onze klanten hun open dag hebben ervaren

"Je hebt niet alleen een feest voor de opening of een jubileumfeest, maar je hebt ook een soort van familiedag voor het personeel. Je kunt natuurlijk wel een paar kratten bier kopen en een feestje maken, maar Evi regelt de vergunning bij de gemeente en de afspraken met de horeca. Het hele pakket staat gewoon klaar alsof je zelf naar het feest van iemand anders zou gaan. Als je gewoon je dagelijkse werkzaamheden kunt doen en je verder geen zorgen hoeft te maken over het feest, heb je het gevoel dat het helemaal goed komt.

Ze doet wat ze zegt. Je hoeft er niet achteraan te bellen, ze moet vaker achter mij aan bellen dan andersom, en dat werkt echt. Ze ontzorgt echt in het organiseren van het feest."

Rogiér Reijnen

Eigenaar Vakgarage Wejebe

Werken we samen aan jouw open dag?