Over ons

Aangenaam, wij zijn Events MetEvi.

De dames van

Events MetEvi

Ons team bestaat uit drie dames met een missie: het creëren van memorabele evenementen die jouw verwachtingen overtreffen. Samen vormen we een dynamisch en creatief evenementenbureau met een passie voor perfectie. We werken samen met ervaren professionals om ieder idee tot leven te brengen.

We hebben één belangrijk ding met elkaar gemeen: we houden van het leven vieren. Vier jij het met ons mee?

Ons team

Evi Timmermans

Eigenaar & Eventmanagement info@metevi.nl 06-11500220

De Evi van Events MetEvi. Het gezicht van ons bedrijf. Een echte event expert waarbij het ondernemersbloed door de aderen stroomt. Deze enthousiasteling zit bomvol creatieve ideeën, heeft passie voor het vak en staat te springen om van elk evenement iets onvergetelijks te maken.

Conny Houwen

Back-office conny@metevi.nl

Conny is een uitblinker, zowel voor als achter de schermen, en de steunpilaar die iedereen nodig heeft. Zij coördineert de praktische aspecten van evenementen en zorgt voor rust en structuur wanneer de chaos in onze creatieve geesten te groot wordt.

Veerle van Els

Marketing en communicatie veerle@metevi.nl

Veerle is de marketing- en communicatiespecialist. Met haar creatieve flair en strategisch inzicht zorgt zij ervoor dat elk evenement perfect op de kaart wordt gezet. Ze weet als geen ander hoe ze een boodschap krachtig kan overbrengen.

Creatief

We halen alles uit de kast met onze creativiteit. Een zakelijk event wordt onvergetelijk door de creativiteit die we erin stoppen. Jouw bedrijf verdient een event dat perfect past bij alles waar je voor staat.

Hoogwaardig

Onze events zijn van hoge kwaliteit. Prima bestaat niet bij ons, wij gaan alleen voor fantastisch. Dit begint al bij de uitnodiging. Tuurlijk, die statafels regelen we ook, maar onze kwaliteit zit hem in het totaalplaatje. We laten niets aan het toeval over.

Vertrouwen

We zijn betrokken bij je bedrijf, blijven transparant en nemen je mee in onze denkwijze. Je kunt erop vertrouwen dat we het regelen. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Onvergetelijk

We gaan tot het uiterste voor een onvergetelijke ervaring. Zo heeft het event een positieve invloed op je bedrijf. Wij zijn pas tevreden als het voor alle medewerkers en relaties een blijvende herinnering wordt.

Impact maken met jouw volgende event?