50-jarig jubileum

Aantal gasten

300+

Datum

Juni 2024

Locatie

Eigen locatie

Drie dagen

feest

Een uitgebreide lunch met de werknemers, een relatiedag, een open dag en een feestavond: het was drie dagen feest bij Snel BV. Ze hadden dan ook een bijzonder jubileum te vieren, Snel bestaat namelijk 50 jaar. Een mijlpaal, waarmee met trots de reis in de wereld van verpakken werd gemarkeerd. Vijf decennia lang heeft Snel zich gefocust op excellentie, innovatie en klantgerichtheid.

Deze viering hebben we bewust verspreid over drie dagen, zodat we voor elke doelgroep een passend evenement konden neerzetten waarmee we ook de doelstellingen konden behalen.

De doelstellingen voor de viering van 50 jaar Snel:

Samen 50 jaar Snel BV vieren
Het uiten van waardering voor de medewerkers
Klanten bedanken voor het vertrouwen
Positioneren als sterke partner voor de toekomst

Een event

In een 'Snel' jasje

We hebben de eigen locatie veranderd in een evenementenlocatie waar de huisstijl van Snel vanaf spatte. De blauwtinten kwamen overal terug, de tent was aangekleed met verschillende verpakkingsmaterialen, gasten kwamen binnen bij de welkomstboog die speciaal ontworpen was voor dit evenement en we hebben zélfs de blauwe loper uitgerold. Met de blauwe loper kwamen de gasten langs de “Snellaan” waar we de historie van het bedrijf lieten zien.

 

Het was een evenement met een duidelijk persoonlijk tintje. Tijdens de werknemerslunch kregen alle medewerkers een broodje met daarbij een vraag. Door deze verschillende vragen kwam er aan elke tafel een gesprek op gang waar ervaringen gedeeld werden over vroeger en nu. Tonprater Berry Knapen stond op het podium met een persoonlijk verhaal over Snel.

Het gebruik van verpakkingsmateriaal kwam het hele weekend terug. De winnaar van de interactieve “netje op, netje af” quiz won een kartonnen beker en zelfs de confettisnippers waren gemaakt van karton.

Vier je mijlpalen met ons!