Jubileum met een nieuwe generatie

Aantal gasten

100+ relatiedag 300+ open dag

Datum

mei 2024

Locatie

Eigen locatie

27-jarig jubileum

Met een nieuwe generatie

Bij Events MetEvi kijken we met trots terug op de organisatie van deze bijzondere mijlpaal: de viering van het 27-jarig bestaan van Joop Goossens Civiele- en Riooltechniek. Dit was niet zomaar een viering, maar ook het moment waarop we de nieuwe generatie binnen het bedrijf hebben aangekondigd. We stonden stil bij een rijkelijke geschiedenis, maar hebben ook vooruitgeblikt naar de toekomst met de nieuwe generatie.

We hebben samen met de familie Goossens het podiumprogramma van de viering samengesteld. Om voor interactie met het publiek te zorgen, hebben we cabaret op maat ingezet. Hierdoor verliep ook het officiële moment op een ontspannen manier.

Waarom samenwerken met Events MetEvi?

Zonder zorgen naar je eigen evenement
We denken met je mee over de invulling van je open dag
Je houdt je bezig met je eigen werkzaamheden, terwijl wij alles voor je regelen

We zetten de deuren open

Maar wat nu?

Een veelvoorkomende vraag van onze klanten, en zo ook van Joop Goossens Civiele- en Riooltechniek, is: “We willen graag een open dag, maar wat moeten we laten zien aan onze gasten?”

Samen met Joop Goossens gingen we aan de slag om een leuke en interessante open dag te organiseren. We kijken naar de eigen materialen, geven het een persoonlijk tintje en vertellen samen jouw ondernemersverhaal. Vanaf het ontvangst tot aan de glimlach als ze naar huis gaan: overal wordt aan gedacht.

Een open dag op de planning?