Lancering nieuwe naam

Aantal gasten

200+ open dag 125+ feestavond

Datum

Juni 2024

Locatie

Eigen locatie

Viering van een nieuwe naam

Met een open dag en feestavond

Meterik Elektro groeide uit het oude jasje. Het team van MarketingMakkers ging aan de slag en zo werd de nieuwe bedrijfsnaam geboren: EnergiQ. Het begin van een complete rebranding van A tot Z.

Een nieuwe identiteit moet gevierd worden met een lancering. Het team van MarketingMakkers heeft ons gevraagd om de open dag en feestavond te organiseren, uiteraard passend bij de nieuwe identiteit van EnergiQ.

Samen met het team van EnergiQ rolden we de gele loper uit, toverden we de bedrijfshal om tot feestlocatie mét terras en gaven we invulling aan de dag en de rondleiding.

Leuk voor iedereen

Een interactieve rondleiding

Tijdens de rondleiding stond de gasten iets speciaals te wachten. Bij elke stop kregen ze een vraag voorgeschoteld. Vraag goed beantwoord? Dan kregen ze een muntje mee. Deze muntjes konden ze vervolgens gebruiken om prijzen te winnen bij de gokautomaat. Hoe meer juiste antwoorden, hoe meer kans op een prijs!

Dit had meerdere voordelen. Het bood de medewerkers een gemakkelijke manier om gesprekken met de bezoekers te beginnen, waarin ze informatie konden delen over hun vakgebied. De vraag kon hierin ook echt als ijsbreker gebruikt worden, want op deze manier het gesprek aangaan is voor veel medewerkers geen dagelijkse kost. Voor de bezoekers betekende het dat ze op een leuke en interactieve manier meer te weten kwamen over het bedrijf.

Impact maken met jouw volgende event?