Diensten

We helpen je graag met

1

Open dag

2

Jubileum

3

Relatie evenement

4

Personeelsevenement

5

Inspiratiefestival

6

Zomerborrel

7

Kerstborrel

8

Sinterklaasfeest

Open dag

Zet de deuren van je bedrijf open en verwelkom je klanten, relaties, vrienden, familie, kennissen en buurtgenoten! Een open dag is dé manier om je bedrijf op de kaart te zetten en aan iedereen te laten zien wat je doet, waar je voor staat en wat er in de toekomst nog staat te wachten.

Jubileum

Sommige dagen mogen we simpelweg niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Een jubileum waarbij het bestaan van je bedrijf gevierd wordt, bijvoorbeeld. Of je bedrijf nu vijf, tien of honderd jaar bestaat; we maken er een onvergetelijk evenement van.

Relatie evenement

Een relatie evenement is het ultieme moment om te verbinden, verrassen en je relaties te waarderen. We voegen de juiste elementen toe aan het programma, zodat we een vinkje kunnen zetten achter al deze drie belangrijke onderdelen.

Personeelsevenement

Zonder personeel ben je nergens. Zet ze daarom op een unieke manier in het zonnetje. Een teamuitje, dinnershow of groot feest; wij regelen het!

Inspiratiefestival

Haal een dag vol inspiratie naar je bedrijf! Inspirerende sprekers en leuke activiteiten zorgen ervoor dat je dichter tot elkaar komt, zijn verrassend en geven je nieuwe inzichten!

Zomerborrel

De perfecte manier om gezamenlijk de vakantie in te luiden. Zie je het al voor je? De zon op je gezicht, lekkere hapjes en drankjes, een DJ die precies de juiste nummers draait; de zomerborrel waar iedereen gelukkig van wordt. Geen vrijdagmiddagborrel of afsluitende barbecue, maar echt een feest waar je werknemers elk jaar weer naar uitkijken!

Kerstborrel

December is een van de drukste maanden van het jaar. Geef daarom de organisatie van de kerstborrel uit handen! Ga met het hele bedrijf dansend de feestdagen in en sluit het jaar af met een knaller!

Sinterklaasfeest

Een dag die helemaal in het teken staat van het gezin van je werknemers. Altijd supergezellig, maar ook een hoop geregel! Wij zorgen voor een volledig verzorgd sinterklaasfeest bij jou op locatie. Met Sinterklaas en zijn pieten, cadeaus voor alle kinderen en leuke spelletjes, wordt het een onvergetelijke middag.