100-jarig jubileum

Aantal gasten

300+ feestavond 800+ open dag

Datum

Juni 2023

Locatie

Eigen locatie

100-jarig bestaan

Een bijzondere mijlpaal

Het 100-jarig jubileum is een bijzondere mijlpaal, vooral met de aanwezigheid van vier generaties. We starten het jubileumweekend met een feestavond en eindigde met een open dag.

Elke generatie kreeg zijn eigen moment op het podium: de derde generatie blikte terug op vroeger, de huidige generatie belichtte het heden, en de nieuwe generatie keek vooruit naar de toekomst. Ook de jongste generatie werd bij het evenement betrokken, door het feest officieel te openen.

Hierbij kan een passende dagvoorzitter niet ontbreken. Iemand die past bij het bedrijf, affiniteit heeft met de transportwereld en humor heeft. Al snel vonden we de geschikte persoon in Rob Kamphues.

Een jubileumweekend voor alle generaties

Kernwaarden

In een leuk jasje

Bij Boom Transport focussen ze zich op koel- en vriestransport naar Engeland. Tijdens de open dag wilden we dit op een gedenkwaardige manier overbrengen aan onze gasten, zonder te veel woorden. Daarom begroetten King’s Guards hen bij aankomst, konden ze in een echte Engelse bus kijken en genoten ze van een high tea. Op weg naar de vriescel kregen ze van IJscokar Ali een ijsje, ze konden zelf achter het stuur kruipen van de vrachtwagen of de race simulator en ze namen een kijkje in de koeltrailer. Zo maakten we deze twee pijlers visueel en onvergetelijk.

Vier je mijlpalen met ons!