20-jarig jubileum

Aantal gasten

250+ feestavond 500+ open dag

Datum

Juni 2023

Locatie

Eigen locatie

Alle zintuigen werden geprikkeld

Tijdens de rondleiding

Het doel was om Hans’ passie en enthousiasme te vertalen naar een rondleiding, aangezien hij tijdens het evenement niet elke gast persoonlijk kon begeleiden. Daarom ontwikkelden we een rondleiding die dezelfde passie en enthousiasme van Hans weerspiegelde. Door het team van Lakei werden de gasten meegenomen langs verschillende stops met een mix tussen informatie en interactie.

Het welkomstwoord werd gegeven door Hans, eigenaar van Lakei. Niet op de manier zoals je het misschien gewend bent, maar via een koptelefoon, wat bij velen kippenvel veroorzaakte. Midden in de rozenvelden stond een rozentaartje klaar, want wie jarig is trakteert. De volgende stop was een geurtest, hier mochten de gasten ruiken welke roos het was. Uiteindelijk eindigden de gasten in de feesttuin.

Van schets

Naar werkelijkheid

Voor elk evenement wordt een plattegrond gemaakt. Met 3D-tekeningen laten we goed zien hoe het evenement eruit gaat zien en dit zorgt ervoor dat we de opdrachtgever mee kunnen nemen in onze ideeën. Bij deze foto’s van Lakei kun je de tekeningen en het eindresultaat met elkaar vergelijken. Wat we in ons hoofd hebben komt op papier, zodat we het werkelijkheid kunnen maken!

Impact maken met jouw volgende event?