Time to Smile party

Aantal gasten

200+

Datum

Juli 2022

Locatie

Schouwburg Venray

Een event

Met een grote glimlach

“Organiseer een personeelsfeest dat in het rijtje van onvergetelijk geplaatst kan worden, met een opkomst van minimaal 80%”. Een duidelijke opdracht van Blitta.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben we het concept Time to Smile party bedacht. Het werd een event met een grote glimlach, want we deden er alles aan om die lach te laten verschijnen. Met succes! Het opkomstpercentage van dit event was namelijk ruim 85%.

Het opkomstpercentage van de Time to Smile party was ruim 85%

Het concept

Time to Smile party

Dit evenement heette niet zomaar Time to Smile. Blitta gevelsystemen heeft al veel projecten gedaan in het hele land, waarbij ze toonaangevende bedrijven hebben voorzien van de prachtigste gevels. Je kunt een gevel ook wel het gezicht van een gebouw noemen en tijdens dit personeelsevenement wilden we de gezichten van Blitta, de medewerkers, een lach geven die niet meer verdween.

Hoe we dat deden? Dat begon al maanden vóór het evenement. Met leuke grappen op het intranet en een uitnodiging vol confetti brachten we de sfeer er al goed in. Tijdens het event hadden we lachspiegels staan en was er een theaterstuk vol humor. We kunnen wel zeggen dat we het concept van begin tot eind volledig hebben doorgevoerd en de doelstelling ook zeker hebben gehaald!

 

 

Organiseren we jouw volgende personeelsfeest?