Relatie evenement Gridmasters

Aantal gasten

Gemiddeld 75+

Datum

2024

Locatie

12 verschillende locaties

We reizen het land door

Van Limburg naar Groningen

Gedurende 2024 reizen we het hele land door om Gridmasters naar twaalf verschillende locaties te brengen. Gridmasters is een wedstrijd, waarbij in duo’s gestreden wordt om het kwaliteitskeurmerk Gridmaster 2024.

Op deze manier komt alles samen. Relaties komen nader tot elkaar en met behulp van een spelelement wordt er ook een stuk marketing toegevoegd aan het evenement.

Een relatie evenement in combinatie met een marketingevent: een goede manier om de verbinding met relaties aan te gaan en marketingdoelstellingen te behalen

Twee in één

Relatie en marketingevent

Wat zijn de voordelen van de combinatie tussen een relatie evenement en een marketingevent? In dit geval gaan we met Gridmasters langs bij twaalf relaties. Dit versterkt de band, omdat de verbinding met elkaar echt gezocht wordt.

Het marketingonderdeel houdt in dat op elke locatie verschillende teams met elkaar de strijd aangaan. Elk duo heeft dezelfde opdracht: het monteren van een ophangsysteem in combinatie met plafondplaten van Rockfon. Juist de combinatie tussen marketing en op locatie komen bij relaties werkt goed. Voeg daar dan ook nog leuke prijzen aan toe en je hebt een geslaagd evenement!

 

 

Impact maken met jouw volgende event?